2013 m. rugsėjo 9 d., pirmadienis

Apiezuvis.lt Ralio "Aplink Lietuvą 2013" apdovanojimų ceremonijoje!

Apiezuvis.lt redakcija šiandien, 2013.09.08, apsilankė ralio „Aplink Lietuva“ apdovanojimuose, kuriame apiezuvis.lt remiama komanda laimėjo garbingą aukščiausią prizinę vietą – aukso medalius ir Lietuvos prezidentės taurę! Tomo Ramanausko ir Vytauto Kazeliūno ekipažas remiamas Apiezuvis.lt redakcijos buvo pasitiktas gausiais žiūrovų aplodismentais bei buvo apdovanotas kanclerio Giedriaus Krasausko. Kartu su nugalėjoais, apiezuvis.lt ekipažu, nepaprastai džiaugiuosi šia jų skėme ir apgintu ralio nugalėtojų titulu" - sakė LAS prezidentas Rimvydas Anusauskas. Šaunuoliai Lietuvos ralio čempionai garsinę apiezuvis.lt projektą nors po įtemtos kovos ir buvo pavargę, tačiau išliko kuklūs ir džiaugėsi laimėję šį garbingą apdovanojimą!

Ralyje dalyvavo 59 ekipažai, tad varžybos buvo tikrai įtemtos. Iki pat finišo vyravo įtemptos ir kupinos azarto lektynės, o lyderius skyrė vos keletos sekundžių skirtumas, tad žiūrovai su įdomumu sirgo už apiezuvis.lt komandą. Lažybų bendrovės su įdomumu sekė ralio eigą, ir TomyBet lažybų bendrovės savininkas R.Guoga, su nuostaba komentavo, jog šis ralis sulaukė didesnio dėmesio už Lietuvos futbolo ir krepšinio rinktinių dvikovas.  

Antrąją vietą užėmė Vytis Pauliukonis ir Audronis Gulbinas, trečiąją – Gintaras Šalkauskas ir Tadas Zdanavičius.

Renginyje dalyvavo Lietuvos kariuomenės orkestras.

Siūlome pasižiūrėti akimirkas iš apdovanojimų.

                                                            Prizininkai - apiezuvis.lt ekipažas.



                                                       



Bei kviečiame laukti ir kitąmet stebėti ralio „Aplink Lietuvą 2014“ lenktynes ir palaikyti geriausią  – apiezuvis.lt ekipažą! Ralį rengė Lietuvos automobilių klubas.(LAK)


Ačiū, kad skaitėte! Laukite kitų įdomių straipsnių iš Vilniaus miesto ir Lietuvos, bei apiezuvis.lt aktualijų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą